Berber, kuaför ve güzellik salonları haftanınbir günü kapalı olacak

Ticaret Bakanlığı, 1 Ekim 2022'den itibaren uygulanmak üzere, ülke genelinde tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir günü kapalı olması yönünde karar aldı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nezif Kayalar, verilen karara tüm esnafının uymasını ve uyulmaması dahilinde gerekli cezai uygulamaların yapılacağını söyledi.

Ticaret Bakanlığı, 1 Ekim 2022'den itibaren uygulanmak üzere, ülke genelinde tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarının salı günleri kapalı olması yönünde karar aldı.


Ülke genelinde 122 meslek odasını ve yaklaşık 83 bin meslek mensubunu temsil eden Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu'nun talebi üzerine, esnaf ve tacirlerin tamamını temsil eden Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin uygun görüşlerini alarak 1 Ekim 2022'den itibaren uygulanmak üzere, ülke genelinde tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın 1 günü kapalı olması yönünde karar aldı.


Konu ile ilgili açıklamada bulunan Şanlıurfa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nezif Kayalar, Kentte salı günleri işletmelerin kapalı olacağını belirtirken, verilen karara tüm esnafının uymasını ve uyulmaması dahilinde gerekli cezai uygulamaların yapılacağını da söyledi.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.