Büyükşehir, 65 Yaş Ve Üzeri Vatandaşları Bayramda Yalnız Bırakmadı (videolu)

Büyükşehir, 65 Yaş Ve Üzeri Vatandaşları Bayramda Yalnız Bırakmadı

Ramazan Bayramının 1. günü saat 14.00 ve 20.00 arası 65 yaş ve üzeri vatandaşların sokağa çıkma serbestliği nedeniyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerince; şeker ve kolonya dağıtarak 65 yaş ve üzeri vatandaşların Ramazan Bayramlarını kutladı.

Sosyal Belediyecilik ilkesiyle çalışmalarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’da koronavirüs tedbirleri nedeniyle sokağa çıkma yasağında belirli saatlerde sokağa çıkan 65 yaş ve üzeri vatandaşlara sürpriz yaparak Ramazan Bayramları kutlandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün selamlarını ve bayram tebriğini ileten Zabıta ekipleri, 65 yaş ve üzeri vatandaşlara şeker ve kolonya ikramında bulundu.

65 yaş ve üzeri vatandaşlar, Bayramın 1. gününde yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Beyazgül’e bu jestinden dolayı teşekkür ettiler.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.