Büyükşehir için Şenocak adaylığını açıkladı..

Büyükşehir için Şenocak adaylığını açıkladı..

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylar belli olmaya başladı. Harran Üniversitesi Eski Öğretim Görevlisi ve Şehir Planlamacısı İhsan Şenocak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Adaylığını açıkladı.

Yerel seçimler yaklaşırken Şanlıurfa’da seçim kazanı kaynamaya devam ediyor. Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi için adaylar bir bir adaylığını açıklamaya başladı. Harran Üniversitesi Eski Öğretim Görevlisi ve Şehir Planlamacısı İhsan Şenocak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Adaylığını açıkladı.

Şanlıurfa için çok sayıda projenin olduğunu ifade eden Şenocak, Belediye çalışmalarının şeffaf olacağını söyledi.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.