Büyükşehir'den Viranşehir Alt Yapısı İçin Yoğun Mesai

Büyükşehir'den Viranşehir Alt Yapısı İçin Yoğun Mesai

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir ilçe merkezindeki mahallelerde kilitli parke çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların yoğunlaştırıldığı Gölbaşı mahallesinde vatandaşlar uygulamadan dolayı Büyükşehir'e teşekkür ettiler.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılı planlaması dahilinde tüm ilçelerde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor. İlçede özellikle vatandaşlardan gelen talep üzerine kış aylarında çamur, yaz aylarında ise tozlu olduğu gerekçesiyle çalışmaların yoğunlaştırıldığı Gölbaşı Mahallesindeki uygulamalar tamamlanmak üzere. Alt yapısı tekrardan gözden geçirildikten sonra kilitli parke çalışmalarına başlanan mahalledeki çalışmalar nedeniyle Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür eden mahalle sakinleri, "Mahalle eskiden o kadar bozuk bir yola sahipti ki ana yola gitmek için güzergah değiştiriyorduk. Sağ olsunlar Büyükşehir ekiplerimiz sıcağa rağmen çalışmalarını sürdürüyorlar. Yaklaşımları için Başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ederiz" diye konuştular.

Viranşehir'in farklı noktalarında uygulamalarını sürdüren Büyükşehir ŞUSKİ ekipleri ise ana kolektör kanalizasyon çalışmalarında büyük yol kat etti. Viranşehir'e güçlü bir alt yapı kazandırmak isteyen Büyükşehir Belediyesi, planlama doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.