Büyükşehir'e en iyi uygulama ödülü

Büyükşehir'e en iyi uygulama ödülü

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği'nin düzenlediği özendirme yarışmasında Kızılkoyun Nekropolü Çevre Düzenleme ve Restorasyon Projesi ile uygulama ödülüne layık görüldü.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi ve kültürel alanlarda yaptığı çalışmalarla bir ödül daha aldı. Bu yıl Antalya'da gerçekleştirilen 26'ncı Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX) kapsamında düzenlenen törene Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi katıldı. 62 belediyenin 70'i uygulama ve 53'ü de proje dalında olmak üzere toplam 123 proje ile başvurduğu yarışmada Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kızılkoyun Nekropolü Çevre Düzenleme ve Restorasyon Projesi ile uygulama ödülüne layık görüldü.

'Kent dokusuna sosyal, kültürel, ekonomik ve fiziksel anlamda olumlu etkileri olacak, çok bileşenli, geniş kapsamlı ve uzun soluklu bir uygulamayı başarılı biçimde yöneterek tamamlamış olmaları' konu başlıkları ile ödüle layık görülen Büyükşehir Belediyesi'nin ödülü Başkan Nihat Çiftçi'ye takdim edildi.

Başkan Çiftçi, tören sonrası yaptığı değerlendirmesinde 12 bin yıllık tarihi ile medeniyetlere ev sahipliği yapmış Şanlıurfa'nın tarihi ve kültürel yönden özüne dönmesi için kurumsal olarak çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.