Çanakkale Zaferinin yıl dönümünde şehitler anıldı

Çanakkale Zaferinin yıl dönümünde şehitler anıldı

Yıldönümü dolayısıyla Şanlıurfa'da düzenlenen törenin ardından şehit kabirlerine karanfil bırakıldı.

Osmanbey'deki yeni şehitlikte düzenlenen törene, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, milletvekilleri, kaymakamlar, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı. Şehitlik anıtına çelenklerin sunumu, şehitlerin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Törenin ardından Vali Erin ile beraberindekiler, Bediüzzaman Aile Mezarlığı'ndaki askeri şehitliği de ziyaret ederek dua etti, şehit kabirlerine karanfil bıraktı

İHA


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.