Canpolat, Fatma Şahin'i Göbeklitepe'ye Davet Etti (videolu)

Canpolat Fatma Şahin'i Göbeklitepe'ye Davet Etti

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, Bağlarbaşı ve Bahçelievler Mahallesi'nde esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Canpolat seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Aday Canpolat Bağlarbaşı ve Bahçelievler esnafını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat Önceki dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Halili’ye ilçe başkanı Süleyman Aksu, Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Salih Saraç ile beraber Bahçelievler esnafını ziyaret ederek 31 Mart Mahalli seçimlerde destek istediler. Ziyaretler kapsamında Bahçelievler esnafından Sedat Denek beyin iş yerinde Göbeklitepe ile ilgili konaklama hakkında soruları cevaplayarak Gaziantep'teki hemşerilerimizi ve Fatma Şahin'i Göbeklitepeye davet etti.

"HALKMIZIN İLGİSİ OLDUKÇA YÜKSEK"

Esnaf ziyareti açıklamalarda bulunan Aday Canpolat şunları söyledi. “ Esnaf ziyaretleri kapsamında bugün Bahçelievler mahallemizdeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın ilgisi oldukça yüksek. 31 Mart akşamı inşallah görev bize tevdi edilirse bizlerde halkımıza 1 Nisan sabahından itibaren hizmet edeceğiz.

Önceki dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Bugünde Bahçelievler’deydik. Halkımıza göstermiş oldukları sevgi için minnettarız. Büyük bir ilgi var. Allah hepsinde razı olsun. Teşkilatımızla beraber çalışıyoruz.

AK Parti Haliliye ilçe Başkanı Süleyman Aksu ve AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Salih Saraç’ta yapılan esnaf ziyareti ile ilgili birer konuşma yaptılar.

Edessa TV Haber Merkezi

23 Mar 2019 - 15:00 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.