Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı Trafiğe Açıldı

Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı Trafiğe Açıldı

Şanlıurfa trafiğinin kalbi niteliğindeki Çevik Kuvvet Köprülüğü kavşağı trafiğe açıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleri ile hız kazanan Çevik Kuvvet Köprülü kavşağı belirtilen tarihte trafiğe açıldı.

Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerin yoğun çaba sarf ettiği Çevik Kuvvet kavşağında yolun asfaltlanması ile birlikte trafik akışı sağlandı

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Ankara ziyaretlerinde başlattığı girişimler neticesinde Çevik Kuvvet Köprülü kavşağında çalışmalar geçtiğimiz günlerde hızlandı. Geçtiğimiz günlerde alanda incelemelerde bulunan Başkan Beyazgül, yolun trafiğe bu ay içinde açılacağının müjdesini vermişti.

BAŞKAN VEKİLİ CİHAN CANBEYLİ, “SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ ÇEVİK KUVVET KAVŞAĞINI TRAFİĞE AÇTIK”

Alanda Büyükşehir Belediyesi teknik kadroları ve yüklenici firma yetkilileri ile incelemelerde bulunan Başkan Vekili Cihan Canbeyli, “ Daha önceden söz verdiğimiz gibi okulların açılması ile birlikte Çevik Kuvvet Kavşağımızı açacağımızı belirtmiştik. Bu gün Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün, Büyükşehir Belediye çalışanlarımızın ve Yüklenici firmamızın yoğun çalışmaları neticesinde bu gün bu yolu açmış bulunmaktayız. İnşallah dönüş yolunu da ilerleyen günlerde trafiğe açacağız, Şanlıurfalılara hayırlı olsun” diye konuştu.

Öte yandan yolun trafiğe açılması vatandaşların memnuniyetini kazanırken, proje daha önce belirlendiği şekilde yapım çalışmalarına hız kesmeden devam edecek

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.