Ceylanpınar'da 100 araç kapasiteli otopark yapıldı

www.edessatv.com

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yapılan 100 araç kapasiteli otopark törenle hizmete girdi.

Ceylanpınar ilçe merkezinde gelişi güzel araç parkının önüne geçmek, trafik akışını rahatlatmak amacıyla başlanan oto park çalışmaları tamamlandı. Geçtiğimiz aylarda Ceylanpınar Belediyesi tarafından çalışmalarına başlanılan çarşı oto parkı açılışı Belediye Başkanı Menderes Atilla tarafından gerçekleştirildi. Başkan Atilla açılışta yaptığı konuşmada ilçe güzel bir açık otopark kazandırdıklarını belirterek, parkın açılışını yaparak halkın hizmetine sunduklarını kaydetti. İlçede ciddi bir park sorununun olduğunu belirten Başkan Atilla, yapmış oldukları açık otopark ile bu sorunu bir nebze de olsa hafiflettiklerini vurguladı.

Yaklaşık 100 araç kapasiteli açık otopark kesilen kurdele ile vatandaşların hizmetine açıldı.

24 Eki 2017 - 12:21 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.