Çiftçi, TÜMSİAD'ı ziyaret etti

Tümsiad Başkanı Sade: “İşin aslını ve özünü bilmeden ağzı var diye konuşan herkesin lafına bakarsak yaşayacağımız tek şey zaman kaybıdır”

Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkanı Nihat Çiftçi, TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Yönetimi ile bir araya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Şanlıurfa’nın Büyükşehir statüsüne kavuştuktan sonra alışılagelmiş Belediyeciliğin sona erdiğini söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, ilçeler ve mahalleler bazında öncelikleri de dikkate alarak adil davranmaya azami gayret gösterdiklerini belirtti. Zaman zaman haksız eleştiri ve ithamların tam ortasında kaldığına vurgu yapan Büyükşehir Başkanı Çiftçi, “Bazen öyle ithamlarda bulunuluyor ki; her ne kadar itibar etmesek de kamuoyunda belirli bir kesim bundan etkileniyor. Şu anda vizyonel bir Belediyecilik anlayışı sergiliyoruz. Gündelik çözümler yerine geleceğin Şanlıurfa’sını inşa etme gayretindeyiz. Yaptığımız icraatlarda şu ilçe veya bu ilçe diye bir ayırım gözetmiyoruz. Herkese adil davranmaya çalışıyoruz. Ömrümüz kaldığı, gücümüz yettiği sürece de böyle davranmaya devam edeceğiz” dedi.

Sözlerine derneği ziyaretinden dolayı Başkan Çiftçi’ye teşekkür ederek başlayan TÜMSİAD Şube Başkanı M.Sadık Sade ise fitne çıkarmak isteyenlerin boş durmadığını, her fırsatı değerlendirdiğini söyledi. Gerek sosyal medya gerekse diğer kanallardan Başkanı sürekli izlediğini söyleyen Başkan Sade; “Yerel seçim trafiğinin başlaması ile birlikte eleştiri trafiği de aynı ölçüde arttı. Özellikle sosyal medya aracılığı ile yapılan ve hakarete varan eleştiriler çoğu zaman gerçekleri yansıtmıyor.

Başkanımız haklı haksız tüm eleştirileri metanetle ve sabırla karşılıyor. Aslında kimden geldiği belli olan taşlara bile sabırla muamele ediyor. Biz TÜMSİAD olarak kendisi veya icraatları ile ilgili bilmemiz gerekenleri bizzat kendisine soruyor ve bilgileniyoruz. Çünkü zamanın fitneye çok müsait olduğunu biliyoruz. İşin aslını ve özünü bilmeden ağzı var diye konuşan herkesin lafına bakarsak yaşayacağımız tek şey zaman kaybıdır. Algı operasyonları gerçekte fitnenin ta kendisidir. Başkanımızın bunlara itibar etmemesini tavsiye ediyoruz. Bu işler kolay değil ve eksiksiz olmaz. Önemli olan yapıcı davranmaktır. Büyükşehir Belediyemiz Şanlıurfa’nın imajını değiştirecek projelere imza atıyor. Aşık-Öğütçü İmar düzenlemesi de bunlardan birisidir. Bu projeyi de desteklediğimizi ifade ediyoruz” şeklinde konuştu.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.