Cumhuriyetin anısına Telabyad'da fidanlar dikildi

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Telebyad'da fidan dikti.

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından Türkiye Cumhuriyeti'nin 97. yaşında, günün anısı için Suriye'nin Telebyad şehrinde fidan dikim töreni düzenlendi.

Suriye'nin Telebyad şehrinde düzenlenen tören, saygı duruşu ile başladı. Konuşmaların ardından Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü koordinasyonunda Türk Silahlı Kuvvetleri ile birlikte 97. yıla özel 9 bin 700 fidan dikimi gerçekleştirildi.

Orman Bölge Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Bundan sonra gelenek olarak yaşatılacak. Suriye'nin Telebyad şehrinde böyle güzel bir mekanda Cumhuriyetimizin yaşatılması güzel bir şey. 97. yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını bir kez daha saygı ve minnetle anıyor, gençlerimize, böyle güzel anlamlı bir işe imza attıkları için de teşekkür ediyoruz" denildi.

29 Eki 2020 - 19:01 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.