DEVA Partisi Şanlıurfa'da örgütleme çalışmalarını sürdürüyor

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı, ilçe başkanlarını tanıttı. Tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Tüysüz, örgütleme çalışmalarının yanı sıra Şanlıurfadaki çeşitli sorunlara da dikkat çekerek pandemi sürecinde Şanlıurfa’da atıl durumda olan hastane binalarının faaliyete girmesi gerektiğini söyledi.

Ali Babacan Başkanlığında kurulan DEVA Partisi teşkilat çalışmalarını hızlandırdı.

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı bir iş yerinde düzenlediği basın toplantısıyla ilçe başkanlarını tanıttı.

İlçe başkanları tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Tüysüz, pandemi sürecinde Şanlıurfa’daki atıl durumda olan hastane binalarına dikkat çekerek “bu hastanelerin faaliyete geçirilmesi ile mevcut hastanelerdeki yığılmanın önüne geçilebilir” dedi.

Oluşturulan İlçe Başkanları ve Yönetim listelerine de değinen Tüysüz, listede her kesimden insanların yer aldığını söyledi.

İsimleri açıklanan ilçe başkanları ise şu şekilde;

Akçakale-Fatih Ayhan

Bozova -Hasan Arusoğlu

Halfeti-Hasari Baysöz

Harran-Mehmet Reşat Özyavuz

Hilvan-Mehmet Ali Barlas

Karaköprü-Sabri Yetim

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.