Dicle Elektrik'ten genel aydınlatma denetimi duyurusu

Dicle Elektrik'ten genel aydınlatma denetimi duyurusu

Dicle Elektrik Dağıtım, Şanlıurfa'da 09-26 Ekim 2018 tarihleri arasında genel aydınlatma denetimi için gündüz saatlerinde de bazı cadde ve sokak lambalarının açık olabileceğini duyurdu.

Dicle Elektrik Dağıtım, Şanlıurfa'da bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 09 - 26 Ekim 2018 tarihleri arasında Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) tarafından genel aydınlatma denetimi yapılacağını, bu nedenle söz konusu tarihler içerisinde gündüz saatlerinde de bazı cadde ve sokak lambalarının açık olabileceğini duyurdu.

Dicle Elektrik'ten yapılan duyuruda şöyle denildi:

“Düzenleme ve denetlemeye tabi bir sektörde faaliyet gösteren elektrik dağıtım şirketlerinin denetlenmesi, 6446 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu kapsamında gerçekleştirilmektedir. Bu çerçevede09-26 Ekim 2018 tarihleri arasında TEDAŞ tarafındanŞanlıurfa merkez, ilçeleri ve bazı mahallelerde yapılacak genel aydınlatma denetimi süresince buralarda zaman zaman gündüz saatlerinde de cadde ve sokak aydınlatma lambaları açık tutulabilecektir. Kamuoyuna duyurulur.”

20 Eki 2018 - 10:18 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.