Eğitim Bir Sen ’de Tartışmalı Seçim!

Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi’nde yapılan delege seçimi, mevcut yönetim ile Değişim Hareketi arasında tartışmaya neden oldu.

Merkez üç ilçede ve büyükşehirde yapılan delege seçimlerinde Değişim Hareketi 67 delegenin oyunu aldığını açıkladı.

Değişim Hareketi alınan bu sonucu başarı olarak nitelendirirken, mevcut başkan İbrahim Coşkun ise il genelinde yapılan delege seçiminde 162 delegenin 123’ünün oyunu alarak yönetimine göreve devam kararı verildiği şeklinde açıklama yapmıştı.

Bu açıklamaya tepki gösteren Şanlıurfa Eğitim-Bir Sen Değişim Hareketi Başkanı Osman Yavuz, bir basın açıklaması düzenledi.


Yapılan basın açıklamasında üyeleri adına konuşan Yavuz, Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi Mevcut yönetiminin kamuoyunu yanıltmaya yönelik bir seçim zaferi ilan ettiğini ileri sürdü.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.