Emniyet Genel Müdürü Aktaş Valiliği Ziyaret Etti

Emniyet Genel Müdürü Aktaş Valiliği Ziyaret Etti

Bazı inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, beraberindeki heyetle Şanlıurfa Valiliği’ni ziyaret etti.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tarafından karşılanan Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Vali Erin ile makamda bir görüşme gerçekleştirdi.

Emniyet Genel Müdürü Aktaş ve beraberindeki heyeti Şanlıurfa’da ağırlamaktan duydukları mutluluğu dile getiren Vali Erin, gerçekleştirilen toplantıda Barış Pınarı Harekatı kapsamında il genelinde alınan güvenlik tedbirlerini ve asayiş uygulamalarını istişare ettiklerini belirterek Genel Müdür Aktaş’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Genel Müdür Aktaş da huzur ve güven şehri Şanlıurfa’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, Vali Erin’e teşekkür etti.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve beraberindekiler, teşkilat birimlerinde değerlendirmeler yapmak üzere Valilikten ayrıldı.

16 Eki 2019 - 15:25 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.