Engelli taraftarın Urfaspor aşkı engel tanımıyor!

Engelli gencin engel tanımayan Şanlıurfaspor aşkı yürekleri ısıttı. Tekerlekli sandalyesiyle tesislere gelen engelli genç Abdullah Çoban, yarın oynanacak Karacabey Belediyespor maçı öncesi son antrenmanı izleyerek takıma destek oldu.

Şanlıurfaspor taraftarı olan engelli genç Abdullah Çoban’ın Şanlıurfaspor aşkı engel tanımıyor. Bağlarbaşı Mahallesi’nde oturan Çoban, yarın oynanacak Karacabey Belediyespor maçı öncesi takıma destek olmak için antrenmanı izlemeye geldi. Tekerlekli sandalyesiyle tesislere kadar gelen Çoban, antrenmanı baştan sonuna kadar izleyerek futbolculara başarı diledi.

“EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ BERABERLİĞİMİZ”

Çoban’ın desteğini karşılıksız bırakmayan Şanlıurfaspor, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile Çoban’a teşekkür etti. Kulüp paylaşımında, “Bağlarbaşı'ndan Kulübümüze kadar gelerek antrenmanımızı izleyen ve takıma yarınki Karacabey Belediyespor karşılaşmasında başarılar dileyen Abdullah Çoban kardeşimize teşekkür ederiz. Her zaman dediğimiz gibi: En Büyük Zenginliğimiz Birlik ve Beraberliğimiz...” ifadelerini kullandı.

19 Eyl 2021 - 01:01 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.