Erdoğan Ceylanpınarlılara hitap etti

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ceylanpınar'da halka hitap etti.

"Geçmişteki zihniyet benim vatandaşlarımı hendeklere, çukurlara mahkum etti. Çünkü insan muamelesi yapmadılar. Şimdi devran değişti, artık her gün güzel olacak. Şunu iyi biliniz, biz her zaman yanınızdayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz.

ALDIKLARI PARALARI DAĞA GÖNDERDİLER

Şanlıurfa'ya son 15 yılda 35 katrilyon yatırım yaptık. Öncekiler ne yapıyordu?Onlar aldıkları paraları dağa gönderdiler, fakat biz bu millete sevdalıyız.

SİZLERDEN BİR RİCAM VAR...

Benim sizden burada iki ricam var. Hanımlar kapı kapı gezip gönülleri kazanacağız. Gençler sizler de kapı kapı dolaşıp genç gönülleri bu çatının altına davet edeceksiniz. Ana kademeye sesleniyorum, durmayacağız, çalışacağız. Şimdi hedef Mart 2019, hedef Kasım 2019... İki önemli seçim var. Buna şimdiden hazırlanacağız. Ama benim size ayrı bir teşekkürüm var. Siz Suriye'den gelen kardeşlerinize Ensar oldunuz. Oralardan kovulanlara, topraklarını terk edenlere siz Mekke Medine arasındakiler gibi Ensar oldunuz. Sizler inşallah bundan sonra da Ensar olma görevini biz Müslümanlara yakışır şekilde yapacaksınız."

23 Haz 2017 - 16:37 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.