Eyyübiye Halk Eğitim'den Çiftçi'ye ziyaret

www.edessatv.com

Eyyübiye Halk Eğitim'den Çiftçi'ye ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hatice Çiftçi Dengiz ve Eyyübiye Halk Eğitim Müdürü Necati Taş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’yi ziyaret etti.

Başkan Çiftçi’yi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan 24 Kasım Öğretmenler Günü Programına davet eden Müdür Demir katılımlarından onur duyacaklarını ifade etti.

Ziyaretlerinden dolayı eğitim camiasına teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi öğretmenlik mesleğinin bir gün ile sınırlandırılmaması gerektiğini söyleyerek, öğretmenlerin bu ülkede değer almaları ve değer katmaları gerektiğini belirtti.

Başkan Çiftçi: “En değerli varlığımız olan çocuklarımız onlara emanet. Öğretmenler en kutsal vazifeyi yapıyorlar. Bir insana bir şey öğretmenin vereceği mutluluğun karşılığı hiçbir şekilde ölçülemez. Bu kadar önemli bir görevde sizlerin şahsında tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Öğretmenlerin yanındayız. Çocuklarımız, evlatlarımız onlara emanet. Gelecek nesli onlar yetiştirecek. İnsan kaynağını Türkiye’de onlar şekillendirecek. Her türlü kaynağı kalkındıran, model getiren, geliştiren, insan kaynağıdır. Onların da üstatları, ustaları öğretmenlerdir. Dolayısıyla bu derece önemli bir vazifedeler. Elimizdeki imkanlar ölçüsünde her zaman onların yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Eğitim camiasına sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Rabbim onlara güzel huzurlu günler nasip etsin. Sınıflarımıza güneş gibi doğsunlar” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda karşılıklı hediyeler takdim edildi.

23 Kas 2017 - 15:37 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.