Fakıbaba: Gideni geleni bilmemiz lazım

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer’in görevden alınması hakkında bilgisinin olmadığını ve buna benzer atılacak adımlarda milletvekilleriyle istişare edilmesi gerektiğini belirtti.

Yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten İsmail Yapıcıer, görevden alınarak yerine Konya Maarif Müfettişi Fevzi Kurt getirildi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Milli Eğitim Müdürü Yapıcıer’in görevden alınması hakkında bilgisinin olmadığı yönünde bir mesaj yayınladı.

Milli Eğitim Müdürü değişikliği de dahil atılacak adımlarda Milletvekili olarak kendileriyle de istişare etmek ve sorumluluk paylaşımının herkesin yararına olacağını vurgulayan Fakıbaba, şu açıklamada bulundu:

“Şanlıurfa'mızın çok önemli eğitim sorunları olduğunu biliyorsunuz. Bu sorunların çözümü adına atılacak her adım şehrin Milletvekili olarak bizim için de çok önemlidir. Çünkü halkımıza karşı sorumlu olan ve hesap veren Milletvekilleridir. Şehrimizin ciddi eğitim sorunlarını çözmek adına; Milli Eğitim Müdürü değişikliği de dahil atılacak adımlarda Milletvekili olarak bizimle de istişare etmek ve sorumluluk paylaşımı hepimizin yararına olur. Gidenin neden gittiğini, gelenin nasıl geldiğini bilmediğimiz bir kararı halkımıza izah etmemizin zorluğunu sizinle paylaşmak istedim..”

29 Ağu 2021 - 16:01 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.