Fotoğraflar Şanlıurfa'ya olan ilgiyi artıyor

Fotoğraflar Şanlıurfa'ya olan ilgiyi artıyor

Fotoğraflar Şanlıurfa'ya olan ilgiyi artıyor
Fotoğraflar Şanlıurfa'ya olan ilgiyi artıyor
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa fotoğrafları dünyanın her yerinde beğenilerek ilgi görüyor. Fotoğraf sanatçısı Burak Şenbak’ın Urfa’da çektiği fotoğraflar her geçen gün Şanlıurfa’ya olan ilgiyi arttırıyor…

Fotoğraf Sanatçısı Burak Şenbak’ın çekmiş olduğu Fotoğraflar Anadolu Jet Temmuz 2019 Sayısında ‘Güzel İnsanlar Diyarı ‘ adı altında yayımlandı.

Anadolu Jet Dergisi’nde; Şanlıurfa, Mardin, Antep, Muş ve Kapadokya’da Çekilen Fotoğraflar yer aldı.

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi Kısas Kırsal Mahallesinde yaşayan Aşık Celali diye bilinen Veli Göncü’ye ve Çocuk - Güvercin adlı 2 Fotoğraf Karesi Anadolu Jet Temmuz Sayısında yer aldı

Şenbak’ın, “Çocuk ve Güvercin” adlı fotoğraf Karesi daha önce National Geographic editörlerinden Becca Skinner, editörlüğünü üstlendiği “we are all explorers hepimiz kaşifiz” temasında ödül aldı.Burak Şenbak, fotoğrafın hikayesini şu şekilde özetliyor.

“Şanlıurfa kuş pazarı. Kuşların açık arttırma ile satıldığı kapalı alanda güvercinler uçuşurken onları dikkatle izleyen bir çocuk. Belki de doğru zamanı geldiğinde birkaç tanesini satın almayı düşlüyor. Tam o sırada, arkada tuvaletten çıkan bir adam göze çarpıyor. Yüzünü kafasına doladığı geleneksel poşu ile kuruluyor. İki farklı pencere çerçevesinde yakalanmış iki farklı karakter”.


Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.