Galatasaray'ın şampiyonluğu Şanlıurfalıları sokağa döktü

Galatasaray’ın, Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğunu ilan etmesi Şanlıurfalıları sokağa döktü.

Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmesi Şanlıurfalıları sokağa döktü.

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Ankaragücü'nü 4-1 yenen Galatasaray‘ın şampiyonluğu garantilemesi, Şanlıurfa'da büyük bir sevinçle karşılandı.

Maçın son düdüğünden sonra formalarını giyip ellerine takımlarının renklerini taşıyan bayrakları alan taraftarlar, sokak ve meydanlara akın etti. Kısa sürede sayıları binleri aşan taraftarlar, sloganlar atarak erken gelen şampiyonluğu kutladı.

Davul zurna eşliğinde halay çeken taraftarlar, meşale yakarak kentin değişik yerlerinde ise havai fişek gösterileri düzenlendi. Araçlarıyla şehir turu atan taraftarlar, büyük bir mutluluk yaşadı.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.