Gap Sukay'da kurs kayıtları başladı

www.edessatv.com

Gap Sukay'da kurs kayıtları başladı
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan GAP SUKAY Tesislerinde kayak ve kano kursları başladı. Başvuruların devam ettiği kurslara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Türkiye'nin en modern su kayak tesisine sahip olan ve GAP Vadisindeki 58 bin metrekarelik alanda Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan GAP SUKAY tesislerinde su sporları ve kayak kursları başladı.

İçerisinde 35 bin metrekarelik gölet ve yaklaşık 5 bin metrekarelik ada ile ada çevresindeki yeşil alan ve spor alanlarından oluşan GAP SUKAY'daki 9 yaş üstü bay ve bayanlar için açılan kursa ilk günden itibaren yoğun ilgi gösterildi.

Hafta içi 11.00-13.00 ile 15.00-19.00 saatleri arasında düzenlenecek seansları kendi alanında uzman eğitmenler verecek.

KAMA: TÜRKİYE'NİN EN MODERN TESİSİ ŞANLIURFA'DA

Su sporları ve kayak alanında Türkiye'deki en modern tesisin Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından GAP Vadisinde yapıldığını belirten BEL-TUR Genel Müdürü Levent Kama, tüm spor severleri GAP SUKAY'a davet etti.

Kurs kayıtlarının GAP SUKAY tesislerinde yapıldığını sözlerine ekleyen Genel Müdür Kama, "Büyükşehir Belediye başkanımızın gençliğe vermiş olduğu önemden dolayı SUKAY'ımızda artık kurslarımız başladı. Tüm gençlerimizi ve halkımızı su kayak merkezimize bekliyoruz. Kurslarımız can kurtaran ve uzman eğitmenlerimiz gözetiminde yapılacaktır. Türkiye genelinde su kayak merkezimizden 10 tane bulunmaktadır. Şu an en son teknolojiye sahip olan su kayak merkezimiz Şanlıurfa'da bulunmaktadır. Şanlıurfa'mızın böyle bir tesise sahip olduğu için şanslı olduğumuzu düşünüyoruz" dedi.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.