GGC’den Edessa Tv’ye Ödül ( videolu)

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) bu yıl 35’ncisi düzenlediği “Yılın Başarılı Gazetecileri” yarışması sonuçlandı. Edessa Tv Haber Müdürü Rıdvan Ortakaya, “Şanlıurfa'nın Mevsimlik Öğrencileri” başlıklı haberle mansiyon ödülüne layık görüldü.

GGC’den Edessa Tv’ye Ödül ( videolu)
GGC’den Edessa Tv’ye Ödül ( videolu)
Haber albümü için resme tıklayın

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin geleneksel hale getirdiği “Yılın Başarılı Gazetecileri” yarışması sonuçları açıklandı.

Seçkin Jüri üyeleri; Özer Bereket, Nail KADIRHAN, Şefik Dinç, Barış Üzal, Hüseyin Kaçar Hakan Hocaoğlu, Mahmut Bozarslan, Devrim Yiğit, Ümit Özdal, Esat Aydın, Sevda Kaplan ve Gürsel Eser’in oy kullandığı yarışmada Edessa Tv Haber Müdürü Rıdvan Ortakaya’nın haberi mansiyona layık görüldü.

Televizyon haber dalında; TRT World’ün ‘İdlip’te ateşkes ihlali, rejim gazetecileri hedef aldı’ başlıklı haber birinci olurken, yine aynı kategoride Edessa Tv Haber Müdürü Rıdvan Ortakaya’nın “Şanlıurfa'nın Mevsimlik Öğrencileri” başlıklı haberi ise mansiyona layık görüldü.

Ortakaya: Toplumsal sorunları gündeme getireceğiz demiştik

Konuyla ilgili açıklama yapan Edessa Tv Haber Müdürü Rıdvan Ortakaya; “Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’ne böyle bir yarışma düzenledikleri için teşekkür ederim. Bizler, Edessa Tv olarak toplumsal sorunları gündeme getireceğiz demiştik, ve getirmeye devam ediyoruz. Maalesef, Şanlıurfa’da sayıları on binleri bulan aileler mevsimlik işçi olarak başka şehirlere çalışmaya gidiyor. Ekip arkadaşlarımla bu sorunu gündeme getirip çözüm bulunmasını istedik. Konunun daha fazla kitlelere ulaşması için de hazırladığımız haberi yarışmaya gönderdik. Yarışmada “Şanlıurfa'nın Mevsimlik Öğrencileri” başlıklı haberimiz mansiyon ödülüne layık görüldü. Habere katkı sunan başta Genel Yayın Koordinatörümüz Vejdi Uluç ve ekip arkadaşlarımı kutlarım” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin “Yılın Başarılı Gazetecileri” yarışması ödül töreninin pandemi süreci dikkate alınarak Aralık 2020 içerisinde yapılması planlanıyor.

ÖDÜLE LAYİK GÖRÜLEN HABER İÇİN TIKLAYIN

20 Eki 2020 - 11:22 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.