Halfeti'de 19 Mayıs Anısına Fidanlar Toprakla Buluştu

Halfeti'de 19 Mayıs Anısına Fidanlar Toprakla Buluştu

BAŞKAN ALBAYRAK GENÇLERLE BİRLİKTE FİDAN DİKTİ.

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100.yıl anısına 100 fidan toprakla buluştu.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Milli Mücadele ruhunun gelecek nesillerde yaşatılması amacıyla gençlerle beraber 19 Mayıs 1919’un 100. Yıl anısına gençlerle birlikte fidan dikti.

Albayrak, geleceğin emanetçileri gençleri çok önemli görevlerin beklediğini ifade etti.

Halfeti'de 19 Mayıs Anısına Fidanlar Toprakla Buluştueskişehir bayan escort FİDAN (2).jpeg" width="550" height="412" alt="" />

Fidan dikme etkinliği ile ilgili açıklama yapan Başkan Albayrak ‘’19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Mili Mücadelenin 100. Yıl Dönümü anısına 100 fidanı gençlerimizle beraber toprakla buluşturduk. Beraber kurduğumuz "100. Yıl Gençlik Ormanı"mızı geleceğin emanetçilerine emanet ettik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettiği gibi; "Bütün ümidimiz gençlerdedir." Bu vesileyle istikbalimizin ve istiklalimizin teminatı olan gençlerimizin “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını” kutlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Savaşı’mızın Şehit ve Gazilerini, isimsiz kahramanlarını rahmet ve minnetle yad ederim’’ dedi.


Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.