Haliliye ve Karaköprü'de Ramazan Ayı Hazırlığı (videolu)

Haliliye ve Karaköprü'de Ramazan Ayı Hazırlığı (videolu)

Haliliye ve Karaköprü'de Ramazan Ayı Hazırlığı (videolu)
Haber albümü için resme tıklayın

6 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan ayı için hazırlıklar tamamlandı. Haliliye İlçe Müftüsü ve Karaköprü İlçe Müftü Vekili İbrahim Halil Okulu, “camilerimiz temizlendi, kokulandı; ibadet için müslümanları bekliyor” dedi.

Rahmet, Bereket ve Mağfiret Ayı olan Ramazan Ayı Şanlıurfa’da coşkuyla idrak edilecek. Haliliye İlçe Müftüsü ve Karaköprü İlçe Müftü Vekili İbrahim Halil Okulu, Ramazan Ayı’na hazır olduklarını müslümanların dini görevini yerine getirmeleri için her türlü hazırlığı yaptıklarını kaydetti.


Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.