Hatay'da şehit düşen Hüseyin Koroç için mevlid okutuldu

.

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde nöbet tutarken açılan ateş sonucu geçen yıl şehit olan Piyade Er Hüseyin Koroç için, Eyyübiye Belediyesi tarafından Mevlid-i Şerif okutuldu.

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin organize ettiği programa, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci katıldı.

Hz. Eyüp Peygamber Camisinde, Kuran-ı Kerim tilavetiyle ile başlayan programda şehitler için dualar edildi. Namaz sonrası şehit Koroç için Mevlid şekeri, tulumba tatlısı ve su dağıtıldı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, vatandaşlara ikramda bulundu.

Ekinci,” Şehit asker Hüseyin Koroç’un sene-i devriyesinde Hz. Eyyüp Peygamber Camii’nde okutulan Mevlid-i Şerif’e katılım sağladık. Tüm şehitlerimiz için dua ettik “diye konuştu.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.