İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Amatem'e ziyaret

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü heyeti Amatem'i ziyaret etti.

26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü dolayısıyla Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Stratejiden Sorumlu Şube Müdürü Nilgün Müjdeci ve Arge üyelerinden Yasemin Biner ile Arge'de Uyuşturucu ile Mücadeleden Sorumlu Muharrem Çelik bir araya geldi.

Amatemi ziyaret eden heyeti Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Hüseyin Çelik ile Çematem Doktoru Sema Çam Sarıoğlu karşıladı.

Hastaneyi ve atölyeleri gezen Milli Eğitim heyeti bağımlılıktan arınan gençlerin çalışmalarını inceledi. Şanlıurfa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nilgün Müjdeci gençlerle sohbet ederek sanat çalışmaları hakkında fikir aldı. Müjdeci, gençlerin bu güzel çalışmaları ortaya koymaları kendisini çok sevindirdiğini söyledi.

Amatem yetkilileri çalışmalar konusunda Milli Eğitim'den gelen heyete bilgi verdi ve Milli Eğitim heyetinw ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Hastane Müdür Yardımcısı Hüseyin Çelik, Birleşmiş Milletler genel kurulunda 1989'da itibaren 26 Haziran dünya uyuşturucu ile mücadele günü olarak kabul edildiğini belirterek bu mücadeleye işbirliği ile başarabileceğinizi söyledi, hastane olarak açıldığı günden bu yana sürekli hizmet ettiklerini vurguladı.

Çematem Doktoru Sema Çam Sarıoğlu da yakında hasta alacaklarını belirterek bunun için de Milli Eğitim'e bazı talepleri olacağını söyledi. Hastane yetkilerini dinleyen Milli Eğitim Şube Müdürü Nilgün Müjdeci imkanları ve yetkileri dahilinde gelen tüm istek ve taleplere cevap vereceğini ve takipçisi olacağını belirtti.

Maddede arınan ve Amatemde atölyelerde çalışan gençlerin taleplerini de dinleyen Şube Müdürü Müjdeci önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminde de birim olarak işbirliği içinde projelerini hayata geçireceğini söyledi.

Müjdeci, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında 134 okul 29 bin kişiye Milli Eğitim bünyesinde önleme eğitimleri Arge birimi olarak yaptıklarını, önümüzdeki yıl bu sayıyı daha da katlayarak yapacaklarını vurguladı.

Amatem Müdür Yardımcısı Hüseyin Çelik, bu mücadeleye diğer kurumların ve ilgili STK' ların da desteklerini beklediğini söyleyerek il Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ve ziyaretlerine gelen heyete teşekkür etti.

25 Haz 2022 - 14:12 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.