İşitme engelli Timuçin cihazına kavuştu

Geçtiğimiz aylarda Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde annesiyle birlikte yaşayan işitme engelli 26 yaşındaki Timuçin Palice’nin yeniden duyabilmesi için biyonik derialtı cihazına ihtiyacı vardı. Edessa TV’ nin yapmış olduğu haber üzerine hayırsever bir iş insanı işitme engelli gence destek olarak işitme cihazı ulaştırdı.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde annesiyle birlikte yaşayan 26 yaşındaki Timuçin Palice’nin yeniden duyabilmesi için biyonik derialtı cihazına ihtiyacı vardı.

2 buçuk yaşında geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı işitme duyusunu kaybeden Timuçin Palice duymadığı için konuşma yetisi de pek fazla gelişmemiş durumda.

Maddi durumu kötü olan ailenin yardım talebini Edessa TV olarak ekranlara taşımış Timuçin’in sesini duyurmasına olanak sağlamıştık.

Bu sese kulak veren hayırsever iş insanı Halil Barut’un aldığı işitme cihazı ile Timuçin yeniden duymaya başladı.

Hayırsever iş insanı Halil Barut işitme engelli Timuçin’in mutluğunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak “Küçük yaşta konuşma duyusunu kaybeden Timuçin kardeşimizin işitme cihazı takılmıştır” dedi.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.