Karadağ'dan sosyal medya üzerinden alışveriş uyarısı(Videolu)

Pandemi ile birlikte giderek artan sosyal medya kullanımında tüketicileri bekleyen önemli bir sorun güvenlik sorunu oldu.

Koronavirüs döneminde gelen yasaklarla bilirkte online alışveirş, hayatımızda daha da yer edindi. Hayatımızı kolaylaştıran online alışveriş ile birlikte, ne yazık ki mağduriyetler de arttı. Özellikle de tüketici hakları noktasında… Bu sorunları ise bugün Edessa TV gün içi canlı yayınında konuştuk. Şanlıurfa Tüketiciler Derneği İl Temsilcisi Avukat Ceylan Pala Karadağ ise sosyal medyadan alışveriş yapan vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.

Pandemi ile birlikte giderek artan sosyal medya kullanımında tüketicileri bekleyen önemli bir sorun güvenlik sorunu oldu.

İnternetten alışveriş yapan vatandaşları bekleyen tehlikeler neler, tüketiciler hangi önlemleri almalı Şanlıurfa Tüketiciler Derneği İl Temsilcisi Avukat Ceylan Pala Karadağ tüketicilere önemli mesajlar verdi.

haberin detayları videoda.

Haber: Kadir Devir

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.