Karaköprü'de kilitli parke taşı döşeme çalışması

.

Karaköprü'de kilitli parke taşı döşeme çalışması
Karaköprü'de kilitli parke taşı döşeme çalışması
Haber albümü için resme tıklayın

Karaköprü Belediyesi kış aylarının bitmesiyle birlikte öncesi yeni açılan yollarda kilitli parke döşeme çalışmalarına hız verdi.

Karaköprü Belediyesi, kış aylarında da sürdürdüğü kilitli parke döşeme çalışmalarına kışın bitmesiyle birlikte hız verdi. Atakent ve Narlıkuyu Mahallelerinde yapılan kilitli parke ve kaldırım çalışmalarıyla yeni açılan ve alt yapısı tamamlanan yollar tozdan ve çamurdan arındırılarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri ekipleri yol ihtiyacının olduğu mahallelerde yeni yollar açarken, alt yapısı biten yollarda da kilitli parke döşeyerek vatandaşların tozlu ve çamurlu yollardan etkilenmemesini sağlıyor.

Başkan Metin Baydilli kış aylarının sona ermesiyle devam eden çalışmalara hız verdiklerini belirterek, her sene daha fazla kilitli parke döşediklerini kaydetti.

Başkan Baydilli, “Fen İşleri ekiplerimiz ilçemizde ihtiyaçlar neticesinde yeni yollar açmaya ve altyapısı biten yolları kilitli parke döşeyerek vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor. Atakent, Seyrantepe, Akpiyar, Doğukent, Narlıkuyu gibi birçok mahallemizde çalışmalarımız var. Her geçen yıl geçmişten daha fazla kilitli parke döşüyoruz. İnşallah bu yollarımızdaki çalışmaları bir an önce bitirip vatandaşımızın hizmetine açacağız. Ben özverili çalışmalarından dolayı ekiplerimize ve anlayışları için vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri kilitli parke çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç olan bölgelerde yeni yol açma çalışmalarını da hızlandırdı.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.