Karaköprü'de yeni açılan yollar hizmete sunuluyor

Karaköprü’de yeni açılan yollar kilitli parkeyle döşeyerek vatandaşların hizmetine sunuluyor

Karaköprü ilçesinde artan nüfusla beraber doğan yol ihtiyacını gideriliyor.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Ekipleri ilçeye yeni yollar kazandırırken, açılan yollar alt yapısı bittikten sonra kilitli parke taşı döşemesi yapılarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeye son 5 yılda çok fazla yeni yol kazandırdıklarına dikkat çekerek, "Karaköprü her yıl nüfusunu önemli bir büyümeyle katlıyor. Doğal olarak da yeni yol ihtiyacı hasıl oluyor. Fen işleri ekiplerimiz ilçeye yeni yollar kazandırmak, ihtiyacı karşılamak adına elindeki imkanlarla yoğun bir seferberlik halinde yollar açıyor. Açılan yolları alt yapısı tamamlandıktan sonra kilitli parke ile döşüyoruz. Vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmemesi, bozuk yollarda sorun yaşamaması için Fen işleri ekiplerimizle sahadayız. İnşallah Karaköprü'de ihtiyaçlar dahilinde her mahallemizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Öte yandan, Fen İşleri ekipleri deforme olmuş yollarda da onarım çalışmalarını sürdürüyor.

30 Eki 2020 - 10:01 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.