Karaköprü'de yürekleri sızlatan manzara: Ağaçlar kuruyor!

Karaköprü’ye bağlı Şenevler Mahallesi sakinleri, kaldırıma ekili olan akasya ağaçlarının çoğunun kökünden kesilmesine ve ekili ağaçların sulanmadıkları için kurumaya başlamasına tepki gösterdi.

Şanlıurfa’nın merkez Karaköprü ilçesine bağlı Şenevler Mahallesi’nde kaldırıma ekili olan çok sayıda akasya ağacı kökünden kesildi. Yaklaşık 10 yıllık ömüre sahip olan ağaçların kesilmesine mahalle sakinlerine tepki gösterdi. Bir yandan ağaçlar kesilirken diğer yandan yol kenarındaki çok sayıda ağaç sulanmadıkları için kurumaya başladı. Yol kenarındaki ağaçların kesilmesinden dolayı yoldaki gölgeliklerinden de olan vatandaşlar yetkilileri göreve çağırdı.

YÜREKLERİ SIZLATTI!

Vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntülerde kesilen birçok ağacın yeniden filiz vermeye başladığı görülürken yol kenarındaki ağaçların kökten kesilmesi yürekleri sızlattı. Yetkililerden yol kenarındaki alanlara tekrardan ağaç ekilmesini isteyen mahalle sakinleri, Şanlıurfa’nın ağaç sayısında Türkiye’de en son sırada olmasına rağmen mevcut ekili ağaçlara bakım yapılmamasına tepki gösterdi.

17 Eyl 2021 - 16:01 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.