Koronavirüs salgını ile mücadele (videolu)

Şanlıurfa koronavirüs salgını ile mücadeleye devam ediyor.

Dünyada korona salgını devam ederken Türkiye’de ve Şanlıurfa’da salgınla mücadele devam ediyor. Yetkililer dezenfektan ve doğru ilaç kullanımına dikkat çekti.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve Dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüs can almaya devam ediyor. Korona virüs salgının hızla yayılmasıyla beraber tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de ilaçlama ve dezenfektan çalışmaları hızlandırıldı.

Salgınla mücadele kapsamında doğru ilaç kullanımının önemine değinen yetkililer dezenfektan çalışmalarına ve alan temizliğine dikkat çekti.

İlaçların kullanım talimatlarına uyulması gerektiğini ifade eden İlaçlama Firması Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Özçınar, ilaçlama çalışmaların yetkili bir ekip tarafından yapılması gerektiğini söyledi.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.