Kübra ve Yusuf Çiftin evlilik töreninde örnek davranış.

Kübra ve Yusuf Çiftin evlilik töreninde örnek davranış.

13 Ekim’de Şanlıurfa’nın Birecik İlçesi Duyduk Kırsal Mahallesi’nde dünya evine girecek olan Kübra ve Yusuf Çiftin evlilik davetiyesinde yazılan not olumlu tepkiye neden oldu.

Son zamanlarda düğünlerde sıkılan silahlarla düğün havasını taziyeye çeviren magandalara dikkat çekmek için “Düğünümüzde Silah Sıkmak Yasaktır” notu yazıldı. Yazılan bu not davetliler tarafından olumlu karşılandı.

Estetik bir tasarım ile hazırlanan davetiye de ayrıca şu bilgilere yer verildi.

“Hazırlıkları uzun süren filmimiz sonunda tamamlandı. Birlikte izlemeye ne dersiniz?Dava aşkımız, davacı kalbimiz; yargıç sözlerimiz, şahit gözlerimiz; yuva kurmak dileğimiz, mesut olmak emelimiz. Sizleri de aramızda görmek en büyük isteğimiz.”

Biz de Edessa Tv olarak Kübra ve Yusuf Çiftine mutluluklar diler, evliliklerinin hayırlara vesile olmasını niyaz ederiz.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde kırsal Küçük Mutlu Mahallesi'nde yapılan düğünde, "kutlama" gerekçesiyle silahla ateş açıldı. Silahtan çıkan kurşunlar düğünde davul çalan Yılmaz Sagin ve davetlilerden Hüseyin Düşme'ye isabet etti. Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırılan Yılmaz Sagin yaşamını kaybetti.

Edessa TV Haber Merkezi

02 Eki 2019 - 15:03 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.