MHP İl Başkanı Güneş'ten, Barış Pınarı Harekatı açıklaması (videolu)

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, Barış Pınarı Harekatı’nı değerlendirdi. Yapılan harekatın önemli olduğunu vurgulayan Güneş, Türkiye emperyalistlerle savaşıyor ifadelerini kullandı.

MHP İl Başkanı Güneş'ten, Barış Pınarı Harekatı açıklaması (videolu)
MHP İl Başkanı Güneş'ten, Barış Pınarı Harekatı açıklaması (videolu)
Haber albümü için resme tıklayın

Ömer Ağ’ın hazırlayıp sunduğu Panorama Programı’na konuk olan MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, Barış Pınarı Harekatı’nı değerlendirdi. Güneş, yapılan harekatın gerekli olduğunu kaydetti.

“SURİYELİ MİSAFİRLER İÇİN DE HAREKAT GEREKLİYDİ”

Türkiye’de yaşayan Suriyeli misafirlerin de güvenli bir şekilde vatanlarına dönmeleri için harekatın mühim olduğuna değinen Güneş, Türkiye harekat ile dost ve düşmanını da tanıdı dedi.

ABD, FRANSA VE İSRAİL’E TEPKİ

ABD, Fransa ve İsrail’e tepki gösteren MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, biz gerekirse aç kalırız ama dalgalanan bayrağımızı yere indirmeyiz dedi.

TÜRKİYE, EMPERYALİSTLERLE SAVAŞIYOR

Panorama Programı Yapımcısı Ömer Ağ’ın “Türkiye kimlerle savaşıyor” sorusunu da cevap ver Güneş, Türkiye emperyalistlerle savaşıyor ifadelerini kullandı.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.