MHP Vekil Adayı Yılmaz, seçim çalışmalarını sürdürüyor

.

MHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı MYK Üyesi Dr. Ömer Çağlar Yılmaz, seçim çalışmalarını sürdürürek vatandaşlardan destek ve dua istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Ömer Çağlar Yılmaz, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Her kesimden vatandaşları ziyaret ederek destek isteyen yılmaz, bugün de esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı için Recep Tayyip Erdoğan, Milletvekilliği için ise Mhp’ye oy vermelerini istedi.

Esnaf ve vatandaş gezisi sonrası açıklamalarda bulunan MHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı MYK Üyesi Dr. Ömer Çağlar Yılmaz; ‘Bir oy Erdoğan’a, bir oy MHP’ye’ dedi.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.