Minik 112 Eğitim Projesi Devam ediyor

.

Şanlıurfa il Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı tarafından ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak olarak düzenlenen ‘’minik 112 eğitim projesi ‘’kapsamında 112 acil çağrı hattının gereksiz aranmasının önlenmesi ve trafikte ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesi konularında toplumsal farkındalığın oluşturulması amacıyla ilköğretim 3. sınıf öğrencilerin eğitimine devam edilmesi planlanmış bu kapsamda eğitim vermek için bu gün Şanlıurfa Haliliye İlçemizde bulunan Koç İlkokulunda Miniklerin acil bir hastalık durumunda karşılaştıklarında ne yapacaklarını bilmelerin ve çocukların 112 acil yardım hakkında bilgi vermek, 112 nedir, 112 ne zaman aranmalı, 112 aradığımız zaman hangi bilgileri verilmesi gerektiğini, 112 ile görüşürken nelere dikkat edilmeli ve 112 gereksiz yere meşgul edilmemesi, ambulansa trafikte yol vermenin ne kadar önemli olduğu miniklere anlatıldı.

Eğitimin sonunda okul bahçesinde bekleyen ambulansı 112 çalışanları tarafından tanıtılıp öğrencilere şapka broşür çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.