Öğrencilere jest! Bakan Urfa türküsü seslendirdi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a mektup yazan Eyyübiye Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, Cumhuriyet Bayramı heyecanını Bakan Selçuk ile yaşadı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında erken kapatılan okullar, kademeli olarak açıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tedbirler eşliğinde yüz yüze eğitim yeniden başlarken, Eyyübiye İlçesinde yer alan Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri de Bakan Ziya Selçuk'a teşekkür mektubu yazdı. Mektubu alan Bakan Selçuk, yaptığı görüşme sonrası 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında öğrenciler ile görüntülü konuşmak için söz verdi.

Bugün, Cumhuriyet İlkokulu öğrencileriyle görüntülü sohbet eden Bakan Selçuk, bayramın sevincini de öğrencilerle yaşadı. Şanlıurfalı öğrencilerle günün anlamına binaen şiirler okuyan Bakan Selçuk, 'Urfalıyam Ezelden' türküsünü de seslendirdi.

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Selçuk, işte şu sözlere yer verdi:

"Bana mektup yazmışlar; bayramın heyecanını birlikte yaşayalım diye. Bu heyecanı paylaştık uzaktan da olsa… Birlikte söylediğimiz “Urfalıyam Ezelden” türküsü ve şiirleri için yürekten teşekkürler..."

29 Eki 2020 - 18:01 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.