Karaköprü Belediyesi eğitimin ve öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Sınavlara hazırlanan ve pandemi döneminde etüt merkezlerinden yeterince faydalanamayan öğrenciler için açılan kursla sınavlara yönelik matematik eğitimi veriliyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, her zaman eğitime katkı sunmaya hazır olduklarını ve pandemi döneminde okuldan geri kalan ve sınavlara hazırlanan öğrencilere destek amacıyla matematik kursu açtıklarını kaydetti. Baydilli, okuma salonlarının sadece kütüphane veya ders çalışma ortamı olarak kullanılmasının dışında böyle kurslarda da aktif kullanıldığına dikkat çekerek, öğrencilere sağlayabilecekleri maksimum katkıyı sağlamaya çalıştıklarını dile getirdi.
Atakent, Doğukent, Esentepe okuma salonları ile Seyrantepe Mahallesindeki 4. Murad Kültür Merkezinde belirli saat aralıklarıyla verilen kurslara öğrenciler yoğun ilgi gösterirken, bu imkanı sağladığı için Baydilli'ye teşekkür etti.
Şanlıurfa'da şehitler için hatim yapıldı
Şanlıurfa’da otomobil takla attı
Karaköprüspor'da Dağ dönemi sona erdi
Şanlıurfa'da çiftçilerin destekleme ücretleri...
Hemodiyaliz Ünitesi yeni yerinde hizmet vermeye...
Şanlıurfa'da “Emekçi Kadınlar Sergisi”...
Eyyübiye Meclisi'nde komisyon kararları oybirliğiyle...
Saadet Partisi'nde sular durulmuyor
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!