“Olumsuzluk yok, turlar devam ediyor” (Videolu)

“Olumsuzluk yok, turlar devam ediyor”

“Olumsuzluk yok, turlar devam ediyor” (Videolu)
“Olumsuzluk yok, turlar devam ediyor” (Videolu)
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye’nin farklı illerinden tarih ve peygamberler şehrine gelen yerli ve yabancı turistler UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan ve tüm dünyanın dikkatini çeken Şanlıurfa'daki Göbeklitepe başta olmak üzere turizm ören yerlerini gezip tarihle tanışıyor.

Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberler Odası Başkanı Müslüm Çoban, 2019’un Göbeklitepe yılı ilan edilmesi ve Göbeklitepe’nin Unesco Dünya Miras Listesi’ne girmesiyle Şanlıurfa’da turist hareketliliğinin yaşandığını kaydetti.

Haber Müdürümüz Rıdvan Ortakaya’nın sorularını yanıtlayan Çoban, Sınır ötesinde yaşanan Barış Pınarı Harekatı’nın turizmi etkilemediğini bildirerek Şanlıurfa’da 25 Kasım’a kadar otellerin dolu olduğunu ifade etti.

“Hiçbir güvenlik endişemiz yok” diyen Başkan Çoban, yerli / yabancı ve turizm acentelerine seslenerek “rahatlıkla Şanlıurfa’ya ve bölgeye gelebilirsiniz” dedi.

HABER: HASAN SAVAŞ - RIDVAN ORTAKAYA

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.