Prof. Dr. Karahan Uslu, Şanlıurfa'da kamu diplomasisini anlatacak

Prof. Dr. Karahan Uslu, Şanlıurfa'da kamu diplomasisini anlatacak

Şanlıurfa Vakfı’nın bu haftaki konuğu Çankaya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu olacak.

Sakıp’ın Köşkü’nde 25 Nisan’da düzenlenecek olan etkinlikte Prof. Dr. Karahan Uslu, “Ülke Markalamasında Sınırları Genişletmek ve Kamu Diplomasisi” konulu konuşma yapacak.

Verimli geçeceği tahmin edilen program Saat: 20.00’de başlayacak.

PROF. DR. ZEYNEP KARAHAN USLU KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olup, aynı Üniversite’de Halkla İlişkiler ve Tanıtım dalında yüksek lisans, doktorasını tamamlamış, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Sosyoloji Bölümü’nde öğretim üyeliği yapmış, İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesinde öğretim üyeliğinin yanısıra Türkiye Araştırmaları Merkezi (TAM) kurmuş ve Başkanlığını üstlenmiş, TOBB ETÜ’nde Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanlığıyla birlikte Rektör Danışmanlığı olarak da katkı sağlamıştır. Çankaya Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümünü kurmuş olup, halen Bölüm Başkanlığıyla birlikte Mütevelli Heyet Başkan Danışmanlığını sürdürmektedir. TBMM’nde 22. ve 24. Dönem’de İstanbul, Şanlıurfa Milletvekilliği ve Uluslararası Komisyon Başkanlıkları yapmıştır. Politik kariyeri çerçevesinde 2002’den bu yana AK Parti’de Başkan Yardımcılığı, MKYK üyeliği, Genel Başkan Danışmanlığı görevlerini yürütmüştür.

UNESCO TMK Yönetim Kurulu Üyeliği ve Toplumsal Cinsiyeti Eşitliği İhtisas Komitesi Başkanlığı, Yıldız Sarayı Vakfı (YSV) Mütevelli Heyet Başkanlığı, Avrupa Akdeniz Yerel ve Bölgesel Yönetimler İşbirliği Komitesi (COPPEM) Başkan Yardımcılığı, İnternational Communication Association (ICA) üyeliği, Hazar Eğitim ve Kültür Derneği kurucu üyeliği, Avrasya Sosyologlar Derneği Yönetim Kurulu Kurucu Üyeliği vb. akademik, sosyal alanlarda çalışan ulusal ve uluslararası kuruluş ve STK’da sorumluluk üstlenmektedir. Prof. Karahan Uslu’nun İtalya Devlet Nişanı (Ordine della Stella Della Solidarieta İtaliana), çeşitli yurt içi ve yurt dışın ödülleri olup, iletişim sosyolojisi, siyasal iletişim, kültürlerarası iletişim, kamu diplomasisi, reklam ve pazarlama iletişimi konularında yazar, editör, bölüm yazarı olduğu sekiz kitabı, çok sayıda makale ve benzeri çalışması bulunmaktadır.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.