Samsunlu öğretmen Urfa'daki kira fiyatlarına isyan etti!

Şanlıurfa’da 15 yıllık daireye aylık 3 bin lira fiyat çekilmesine ve evin zincir markete yakın olmasından dolayı fazladan 200 lira istenmesine isyan eden öğretmen, Urfalılara “Nasıl vereceksiniz bunun hesabını Allah’a?” diye sordu.

Şanlıurfa’da yaşayan Samsunlu bir öğretmenin kira fiyatlarıyla yaptığı nokta tespit sosyal medyada büyük beğeni topladı. 1 yıldır Urfa’da yaşayan öğretmen, Urfa’da 15 yıllık daireye aylık 3 bin lira kira istenmesine isyan etti. Samsun’da aylığı 2 bin lira olan kiralık evlerin denize yakın olduğunu aktaran öğretmen, Samsun’daki yakınlarının Urfa’da evine ödediği kirayı duyduğunda baygınlık geçirme noktasına geldiklerini söyledi. Urfalılara “Nasıl vereceksiniz bunun hesabını Allah’a?” diye soran öğretmen, “Sorun yok. Allah var. İlla hesaplaşacağız ahirette” dedi.

“ADAM KİRAYI DUYUNCA BAYGINLIK GEÇİRİYORDU”

Samsun’un en güzel ilçelerinden biri olan Atakum’da oturan bir arkadaşının ailesine misafir olduğunu anlatan öğretmen, “Oturduğum yeri söyleyip 2000 bin lira kira verdiğimi söyledim adam baygınlık geçirecekti burada o fiyata denize, tramvaya, dolmuşa ve otobüse yakın yeni dairelerde oturursunuz dedi o fiyata dedi ve son derece haklıydı. Urfalılar adına ben utandım parayı veren ben olmama rağmen” ifadelerini kullandı.

“NASIL VERECEKSİNİZ BUNUN HESABINI ALLAHA”

Urfa’da evin bir zincir markete yakın olmasından dolayı fazladan 200 lira fiyat çekildiğini paylaşan öğretmen, “ Alafranga ile alaturkayı karıştırıp hem cahil hem aç gözlülük edip “ Alaturka tuvalet vardır” deyip fiyatı artırıyorsunuz. Alaturka tuvalet olmayan ev mi var Türkiye’de? Yatacak yeriniz yok. Nasıl vereceksiniz bunun hesabını Allah’a? tutturmuşsunuz 35 metre diye bir yol. Bir halt da yok. Cadde desen cadde değil, canlı desen o da değil. Fiyatı makul kılacak hiçbir sebep yokken Emniyet Caddesi’ndeki 15 yıllık daireye 3000 kira istiyorsunuz. Sorun yok. Allah var. İlla hesaplaşacağız ahirette” diye ekledi.

BİHA

17 Eyl 2021 - 14:01 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.