Şanlıurfa 15 Temmuz'u unutmuyor

15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi'nin birinci yıl dönümünde aziz milletin vermiş olduğu kahramanlık mücadelesi tüm Türkiye'de olduğu gibi Şanlıurfa'da da anılıyor.

Şanlıurfa 15 Temmuz'u unutmuyor
Şanlıurfa 15 Temmuz'u unutmuyor
+1
Haber albümü için resme tıklayın

15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi'nin birinci yıl dönümünde aziz milletin vermiş olduğu kahramanlık mücadelesi tüm Türkiye'de olduğu gibi Şanlıurfa'da da anılıyor.

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" anma etkinlikleri programı çerçevesinde Rabia meydanında akşam program düzenlendi. Düzenlenen programa Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti Şanlıurfa il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Jandarma Alay Komutanı Albay Kemal Timuroğlu, Emniyet Müdürü Veysel Tipioglu, Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, Şanlurfa İl Müftüsü ihsan Açık, STK temsilcileri, Şehit yakınları, gaziler ile binlerce vatandaş katıldı.

Program kapsamında Rabia meydanında Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından Kur'an-ı Kerim Tilaveti, şehitler için hatim duası yapıldı. Ardından meydanda yatsı namazı kılındı. Daha sonra Haliliye Belediyesi Mehteran-ı Haliliye ekibi tarafından milli ve manevi duygulara hitap eden eserler seslendirildi. Mehteran ekibi sonrasında ise ilahi sanatçısı Mustafa Akbaş, birbirinden güzel ilahi eserlerini Rabia meydanını dolduran Binlerce vatandaş için seslendirdi.

Düzenlenen programından sonrasında ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye Belediyesi, Haliliye Belediyesi ve Karaköprü Belediyesi Rabia meydanını dolduran binlerce vatandaşa çeşitli ikramlarda bulundu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" anma etkinlikleri 13 Temmuz Perşembe günü akşam saat 20:15'te yapılacak programlarla devam edecek.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.