Şanlıurfa Fuar Merkezi'nde çalışmalar sürüyor

.

Şanlıurfa Fuar Merkezi'nde çalışmalar sürüyor
Haber albümü için resme tıklayın

11 Nisan’da açılışı yapılacak Şanlıurfa Fuar Merkezi’nin inşaatı hızla sürerken, organizatörler fuar tarihi almak için adeta sıraya girdi. Şehir merkezindeki billboardlarda fuar organizasyonları birbiri ardına sıralanırken, alandaki inşaat çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa ekonomisinin Türkiye’de daha da ön plana çıkacağını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat çalışmaları hızla süren Şanlıurfa Fuar Merkezi, 11 Nisan Urfa'nın Kurtuluşunun 98. yıl dönümüne yetiştirilecek. Heyecanlı bekleyişin sürdüğü Fuar Merkezi için Başkan Nihat Çiftçi çalışmaları bizzat takip ederken, organizatörlerde fuar tarihi almak için yoğunluk oluşturdu. Şehir merkezindeki billboardlarda fuar organizasyonları birbiri ardına çağrıya çıkarak vatandaşları davet ederken, alandaki çalışmaları inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, fuar merkezi ile gerek Şanlıurfa ekonomisinin daha da güçleneceğini gerekse Urfa’ya ait ürünlerin artık markalaşacağını söyledi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: LAFTA DEĞİL İCRAATTE GAP’IN BAŞKENTİ ŞANLIURFA OLACAK

Başkan Çiftçi, “Şanlıurfa Fuar Merkezi Şanlıurfa’nın ticaretine, sanayisine ve tanıtımına yön verecek. Çünkü fuar turizmi artık dünyada beklenilen ve yaşanılan bir turizm anlamına geldi. Gelen taleplere baktığımızda yılda rahatlıkla 10 tane fuar; değişik alanlarda teknoloji, bilişim, inşaat, yapı, tarım, gıda, tekstil gibi birçok alanda fuarlar düzenleneceğini gösteriyor. Bu da şehre hareket ve kalite getirecek. Bu merkezle dünyaya açılacağız. Her şekli ile mükemmel bir proje. Kadro olarak böyle büyük bir projeye imza attığımız için de mutluyuz. Fuar merkezimizi 11 Nisan Urfa’nın Kurtuluş Yıl dönümüne yetiştirmek için yoğun çaba içerisindeyiz. Amacımız; GAP’ın başkenti olması sadece lafta değil her şekli ile yansıdığı bir Şanlıurfa icra etmektir. Bunu da başardığımız için Rabbimize hamd ediyoruz” dedi.

ŞANLIURFA FUAR MERKEZİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaköprü ilçesinde yapımında sona gelinen Şanlıurfa Fuar Merkezi 80 bin metrekarelik alan üzerinde kurulacak olup, 14 bin metrekaresi kapalı alandan oluşuyor. 670 araç kapasiteli otoparka sahip olan fuar merkezinde 30 bin metrekare kapalı alanıyla dinlenme alanları, konferans salonu ve holleriyle fuar organizasyonuna katılacak olan firmalara hizmet verecek.


Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.