Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Kaçakçılık ile Mücadele ve Terörün Finansmanının Önlenmesi kapsamında gereken tüm önlemleri en iyi şekilde alan ve vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından içerisinde uyuşturucu madde taşıdığı tespiti ve takibi yapılan 21 B…plakalı araç sürücüsü M.D., Şanlıurfa ili Viranşehir ilçesi mevkiinde Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte müşterek yapılan operasyonda kamyonette bulunan uyuşturucu çuvallarını yol kenarındaki tarlaya atarak yaya olarak kaçmıştır.

Tarlada yapılan aramada çuvallar içerisinde (172) kğ. Kubar esrara ve araca el konularak Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiştir. Kaçan şüpheli şahsı yakalama çalışmaları devam etmektedir.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.