“Şanlıurfa MEM hukuksuzluğunu sürdürüyor“

Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hukuksuzluk yaptığını yeniledi. Coşkun, sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı açıklamada “Bu keyfi uygulamalara kim dur diyecek?” dedi.

Memur Sen İl Temsilcisi ve aynı zamanda Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün hukuksuzluğun yatağı haline geldiğini ve keyfi uygulamanın yapıldığını ileri sürmüştü.

Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, bugün de sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı yeni bir açıklamada şu ifadelere yer verdi.

“Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü hukuksuzluklara devam ediyor. 9 gündür Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak gelen kararname hala ilgilisine tebliğ edilmedi. Bu keyfi uygulamalara kim dur diyecek?” dedi.

COŞKUN'UN TWİTTER'DAKİ AÇIKLAMASI İÇİN TIKLAYIN

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.