Şanlıurfa Milletvekillerinin TBMM'deki görevleri belli oldu

.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki yeni dönem milletvekillerinin görevleri belli olurken, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ve Halil Özcan TBMM’deki eski görevlerine devam etti.

26. Dönem AB Uyum Komisyonu Başkanı olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar 27. dönemde de AB Uyum Komisyonu Başkanı olarak eski görevinde kaldı.

24.25.26.ve 27.dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili olan Halil Özcan TBMM İdari Amiri olarak görevlendirildi. Özcan aynı zamanda Türkiye Suudi Arabistan Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanı görevini yürütüyor.

16 Tem 2018 - 13:21 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.