Şanlıurfa o fuarda yerini aldı

Şanlıurfa o fuarda yerini aldı

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde TOBB’un desteğiyle bu yıl 10’uncusu ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarının açılış töreni gerçekleştirildi.

‘Sizin oraların nesi meşhur’ sloganıyla 23-27 Ekim tarihlerinde açık kalacak YÖREX’te, 7 bölgeden 81 il, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, 18 kalkınma ajansı, yaklaşık 150 oda ve borsa ile toplam 647 katılımcı firma, yöresel ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Şanlıurfa da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, Şanlıurfa Ticaret Borsası, Siverek Ticaret ve Sanayi Odası, Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş.’nin destekleriyle gerçekleştirilen organizasyona, Şanlıurfa’da yöresel ürün üretimi ve ticareti yapan firmalarda katıldı.

YÖREX fuarıyla ilgili bir değerlendirme yapan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek “Geçtiğimiz ay Ankara’da düzenlenen 2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesinde gerçekleştirdiğimiz birlik ve beraberlikle hareket etme, bütünleşme durumunu YÖREX’te de yaşıyoruz. dedi.

GÜNAK, HERKESİ ŞANLIURFA’YA DAVET ETTİ

Bir değerlendirme de YÖREX fuarında hazır bulunan ŞUTSO Meclis Üyesi Mehmet Günak’tan geldi. Günak: YÖREX fuarıyla Şanlıurfa’nın yöresel ürünlerini tanıtıp. Yerli ve yabancı herkesi Şanlıurfa tarihiyle buluşturmaya çalışıyoruz ifadelerini kullandı.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.