Şanlıurfa Vakfı seçime gidiyor

Şanlıurfalı Korgeneral Mustafa Kemal Alataş, Şanlıurfa Vakfı’nın Genel Başkanlığına aday oldu.

27.10.2019 Pazar günü Ankara’da yapılacak olan Şanlıurfa Vakfının Genel Kurulu’na emekli Şanlıurfalı paşa aday oldu.

Şanlıurfa Vakfı Şanlıurfa Şubesi’nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Şanlıurfa Vakfı; Genel merkezi Ankara’da 1996 yılında, Şanlıurfa Şubesi ise 2004 yılında Şanlıurfa’da kuruldu. Kurulduğu günden bugüne şehrimizin pek çok sorunu ile ilgili proje hazırladı ve yetkili makamlara sorunlarla ilgili çözüm önerileri götürdü.

Şehrimizde sosyolojik, kültürel, ekonomik, sanatsal çalışmalarda bulundu. Bu alanlarda kentin gelişmesi için çaba sarf etti. Üyelerinin entelektüel gelişimlerini arttırma adına alanında pek çok uzmanı-yetkiliyi ağırladı, seminerler, konferanslar, söyleşiler tertip etti. Ayrıca tarihi eserlerin ve dokunun yitip gitmemesi, tanıtılması konusunda da öncü oldu.

On beş günde bir üyeleriyle toplantı yapıp şehrimizin sorunları ve çözüm önerileri üzerinde çalışan Şanlıurfa Vakfının Şanlıurfa Şubesi yaz dönemi tatilini bu yıl Suriye harekâtı nedeniyle biraz uzatmış idi. Nihayet dün akşam sezonun ilk toplantısını yaparak Şanlıurfa’nın iki aylık özetini çıkardı ve önümüzdeki günler için planlama çalışması yaptı.

Şanlıurfa Vakfının Genel Kurulu, 27.10.2019 Pazar günü Ankara’da yapılacaktır. Şanlıurfa Vakfının genel kuruluna katılmak üzere pek çok değerli hemşehrimiz Ankara’ya gitti. Şanlıurfa Vakfının Şanlıurfa Şubesi Başkanı Sayın Mehmet Emin KARAHAN ve Başkan Yardımcısı Abdulkadir AKIL’da genel kurula katılmak ve faaliyet raporunu sunmak üzere 26.10.2019 Cumartesi günü Ankara’ya hareket edecekler.

Alınan kulis faaliyeti kapsamında Şanlıurfa Vakfı’nın Genel Başkanlığına Şanlıurfa’da ve Türkiye’de sevilen ve sayılan emekli Korgeneral Mustafa Kemal Alataş Paşanın aday olduğu bilgisi edinilmektedir. Sonucun Şanlıurfa’mıza hayırlı olmasını dileriz.”

Mustafa Kemal Alataş - Emekli Korgeneral

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.