Şanlıurfa’da arazi sulama kavgası

.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde iki aile arasında arazi sulaması nedeniyle çıkan silahlı kavgada ilk belirlemelere göre 2 kardeş hayatını kaybederken 2’si ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşandı. Höyükyanı ve Gölcük kırsal mahallelerinde yaşayan Boğaakça aileleri ile Toraman aileleri arasında arazi sulaması nedeniyle tarlada kavga yaşandı. Silahların da kullanıldığı kavgada ilk belirlemelere göre Salih Boğaakça (30) ile ismi öğrenilemeyen kardeşi hayatını kaybederken 2 kişi ise ağır yaralandı.

Kavga nedeniyle jandarma ekipleri kırsal her iki kırsal mahallede önlem alırken polisler ise Suruç Devlet Hastanesi önünde geniş güvenlik önlemleri aldı. Olaya karışanları yakalamak için çalışma başlatılırken kavgayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

İHA


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.